Zastupstva

SWF Krantechnik GmbH
Kompanija ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji opreme za dizanje. Od 1921. godine proizvodi visokokvalitetna električna vitla. Danas je SWF Krantechik GmbH jedan od najvećih svetskih proizvođača opreme za dizanje. Velika ulaganja u razvoj nove generacije vitala učinila su SWF jednim od vodećih svetskih proizvođača opreme za podizanje.

www.swfkrantechnik.com

www.swfkrantechnik.si

Dobavitelji

Akapp bv
Specijalizovani proizvođač opreme za prenos energije i signala u industriji. Karakteristike i kvalitet čine Akapp jednim od vodećih svetskih proizvođača zatvorenih i otvorenih kliznih vodova i bubnjeva za kablove.

www.akapp.com

Dobavitelji

Telecrane s.r.l.
Proizvođač komandi za bežično upravljanje liftovima i pratećom opremom. Komponente su prilagođene zahtevnom tržištu EU. Visok nivo kvaliteta, pouzdanosti i prilagodljivosti čini njihove proizvode među najboljima na svetu.

www.telecrane.si

Dobavitelji

GIS A.G.
Priznata kompanija iz Švajcarske koja se više od 50 godina bavi tehnologijom dizanja (lančane dizalice). GIS lančane dizalice su pogodne i za industriju i za zahtevnu industriju zabave.

www.gis-ag.ch

Dobavitelji

NIKO GmbH
Od 1972. godine kompanija se fokusirala na razvoj, proizvodnju i marketing komponenti za lake dizalice do 2.000 kg

www.niko.world

Dobavitelji

SCHILLING GmbH
Više od 30 godina iskustva i razvoja uloženo je u širok spektar proizvoda (aluminijumska rešenja za podizanje) kompanije SCHILLING GmbH. Pokretne aluminijumske portalne dizalice, razna oprema za dizanje i aluminijumske dizalice po meri su najvišeg kvaliteta, proizvedenog u Nemačkoj.

www.schilling-fn.de

Dobavitelji

LIFTKON GmbH

LIFTKON GmbH